20

Just Because

Vandaag een kort (maar krachtig) berichtje van mij. Afgelopen vrijdag heb ik een ongeluk gehad. Het was spekglad op de weg en ik ben van achteren aangereden... De schrik zat (en zit er nog steeds, ik ben toe aan lente!!!) er behoorlijk in. De lichamelijke schade lijkt mee te vallen. Ik heb alleen een hele zere rug. Die voelt aan als beton... maar ik ga denk dat dat alleen spierpijn is. Dinsdag komt er een schade-expert naar mijn Twingo kijken. En die gaat bepalen of hij total loss is... ik hoop zooooooooo van niet. Deze auto betekent heel veel voor me. Hij staat symbool voor mijn nieuwe leven... Duimen jullie voor me dat ik er nog een tijdje in mag rijden???
Ik ga vanavond even een blogrondje doen... daar heb ik de afgelopen twee dagen even geen puf voor gehad.

Ik kan jullie nog wel iets laten zien. Een kaartje (n.a.v. een secret scraplift). de sneak heeft hier een aantal weken geleden al gestaan:Fijne zondag!!!

11

Een echte kleuter

Zo, eindelijk weer eens iets te showen. Het is momenteel even erg druk op mijn werk en ik lig dan ook redelijk vroeg op bed 's avonds. Vorige week heb ik het boek Twilight besteld (op aanraden van Fauve en Alma) en ik kan het niet meer wegleggen... het is een erg pakkend verhaal! Ik ben bang dat er volgende week weer een bestelling richting BOL.com gaat voor de volgende delen.

Gisteravond heb ik meegedaan aan de speedscrap van Scrapdelight. En ik was zo lekker bezig, dat ik niet alleen een layout, maar ook een kaart heb gemaakt... Echt fijn om weer even creatief bezig te zijn.

En dan ga ik nu snel Madagascar 2 kijken met Julian. Gezellig met een beker warme chocomel op de bank... Het leven is mooi!!! TFL

Een echte kleuter (8x8"):Kaart Crazy 4 U:

13

23 januari 1949 - 10 juli 2004

Vandaag is mijn vader jarig... of eigenlijk: zou hij jarig zijn geweest... Hij zou 61 zijn geworden. Tijd heelt alle wonden, dat is absoluut waar. Maar dit soort dagen zijn toch niet de leukste... daarom wil ik jullie graag 'trakteren' op een layout uit de (hele) oude doos:Het gedicht is van Jan Slauerhoff, de favoriete dichter van mijn vader:

In mijn leven

In mijn leven steeds uitgerukt
Door de vlagen waar 'k aan blootsta,
Daar 'k niet hechten aan liefde en geluk
Die mij zullen drijven tot ik doodga,
Onstaan soms plotsling enkle plekken
van een stilte zoo onaangedaan,
Dat ik geloof in slaap te zijn gekomen
Bij de diepten waar geen onderstroomen
Meer door 't eeuwig stilstaand water gaan


13

Sneeuwpret

Ik had deze foto van Julian al weken op mijn scrapbureau liggen, maar ik kon er niks mee... en dat terwijl ik de foto zoooooo leuk vind... Misschien omdat er te weinig kleur in zit? Gisteravond lukte het eindelijk wel! De layout doet mee aan de challenge van Scrappassion. De journaling vertelt over de hevige sneeuwval van december 2009. En over de 'paniek' die er aan alle kanten uitbrak (het openbare leven lag hier helemaal stil). Holland op z'n smalst, toch? Julian en ik hielden er uiteindelijk wel een extra vrije dag aan over... daar hou ik dan wel weer van... :)
13

Ik hou van boeken

Vandaag werd de nieuwe BOM-opdracht op het SNN-forum bekendgemaakt. Het onderwerp is dit keer boeken. Een fantastisch onderwerp, vind ik zelf. Ik hou van boeken. Ik wil ze ook nooit lenen, maar ik wil ze zelf hebben. Mijn boekenkasten puilen dan ook helemaal uit. Niet alleen met volwassenliteratuur, maar ook met jeugdliteratuur en poëzie... :D Tijdens onze vakantie in Toscane heb ik deze foto gemaakt. Het boek De eenzaamheid van de priemgetallen van Paolo Giordano is wat mij betreft hét boek van 2009. Wat een prachtig verhaal! De andere boeken op de stapel zijn ook aan te raden trouwens... ;)
De layout is wederom op A5-formaat gemaakt. Het blijft even wennen, maar toch is het leuk om te doen. Het is weer eens wat anders...

15

Kaartenorganizer en een sneakje

Ik ben bezig geweest met een kaartenorganizer. Het idee komt van Caro (als je op haar naam klikt, kun je de tutorial bekijken). Het is een perfect project op je dubbelzijdige papier op te maken. Dit is een oudere lijn van K&Company. Mooi papier, maar ik kan er totaal niet mee scrappen. Hier is het dus perfect geschikt voor. Ik moet alleen nog even een leuke kalender downloaden en op de pagina's plakken en dan de laatste puntjes nog even op de i zetten. Maar ik wilde hem toch al met jullie delen... ;)Tenslotte nog een sneak peak. Ik heb een kaartje gemaakt, maar kan 'm nog niet laten zien. Ik ben er wel erg tevreden mee... heerlijk fris en weer redelijk strak. ;)Bedankt voor het kijken maar weer!!!

14

BOM en SJS

Jaja, deze post wemelt van de afko's... ;) Gisteravond ben ik heerlijk aan de scrap geweest op zolder. Ik had er ook zo'n zin in! Ik ben begonnen met BOM (Book of Me). Ik heb een tijdje nagedacht over het formaat en ik wilde graag eens anders dan anders... Dus ik heb een A5-ordner gekocht met hoesjes en ik ben aan de slag gegaan met het uiterlijk van de ordner. Ik heb wederom mijn Jillibean Soup papier gebruikt. Wat een geweldige lijn is dat zeg... ik zal binnenkort nog maar eens een stapel inslaan. Heerlijk al die strakke lijnen en stippen.

De opdrachten komen eens per twee weken via het Scrappen Noord Nederland forum. Het eerste woord was Ik. Het is nog even wennen om op A5 te scrappen, maar ik ben er redelijk tevreden mee. Ondanks dat het papier eigenlijk helemaal niet zo bij mij past (ik kan niks met Basic Grey), vind ik 'm toch wel helemaal Charlotte... Op de achterkant van de layout staat de journaling. De hoesjes zijn redelijk strak, dus ik kan niet met hele dikke embellishments werken. Maar de Swarovskisteentjes kunnen er gemakkelijk in. Dat scheelt een stuk... geen layout zonder steentjes! ;) (BTW: ik ben echt heeeeeeel blij met mijn nieuwe hotfix-applicator!!!)Ik heb ook de eerste opdrachtenkaart voor Scrap je Slank gemaakt. Ik werk niet met layouts, maar met kaarten (voor in mijn afvalbak). Voor opdracht 1 moest je aangeven waarom je wilt afvallen. Ik denk dat de journaling genoeg zegt... ;)Tot zover deze post, binnenkort meer... :)

9

Thank you

Vrijdagavond, het weekend is begonnen. Wat is dat toch altijd een heerlijk gevoel. :)

Ik kan dit kaartje nu laten zien. Heb het al een tijdje geleden gemaakt, maar het is pas vorige week aangekomen bij de ontvanger... Het is een redelijk simpele kaart, maar ik ben er zelf enorm tevreden mee. Het vogeltjespapier is pakpapier dat je cadeau kreeg bij het tijdschrift Flow. Ik heb het tijdschrift speciaal voor het pakpapier gekocht, maar bij thuiskomst zag ik dat er nog veel meer leuke bruikbare dingetjes in zaten... ;)

Voor nu: een heel fijn weekend. Het wordt erg koud buiten, dus zoek de warmte op...

TFL!!!

15

32


Vandaag ben ik jarig!!! :) Van mijn lief heb ik een nieuwe rhinestones applicator gekregen. Mijn oude is er vorige maand mee gestopt... Verder weinig plannen vandaag. Eerst even werken, dan Julian ophalen en thuis lekker taart eten. Arjan komt ook extra vroeg thuis, dus misschien gaan we nog wel even lekker uit eten...

6

2010

Iedereen een heel gelukkig, gezond én creatief 2010 gewenst!

Ik hoop dat jullie de jaarwisseling goed zijn doorgekomen... Wij hebben oud & nieuw in Maastricht gevierd, samen met mijn zus en haar man. We hebben het heerlijk gehad en op 1 januari zijn we naar de ijssculpturen geweest in Roermond... een aanrader! Het thema is oude verhalen, helemaal mijn ding dus. Doe wel warme kleding aan, het is daar -8, maar de glühwein smaakt daarna nóg lekkerder... ;)Back to Top