8

Als de kat van huis is...

... dansen de scrappers op tafel. Het was een productief weekend... ik had het rijk voor mij alleen (Julian bij zijn vader en Arjan in Rusland), dus ik heb het er even lekker van genomen. Gisteren eerst even samen met Boukje bij de open dag van De Duif in Leeuwarden geweest. Dat was erg leuk. Wendy gaf een leuke make 'n take en ik heb een paar meiden van het SNN forum ontmoet (Boukje en Chaja). Natuurlijk heb ik ook de nodige spulletjes gekocht (o.a. de Butterfly Pop-up pons van Martha Stewart). Toen we thuiskwamen hebben we tot diep in de nacht gescrapt. We waren zo lekker bezig, dat we de tijd vergaten. De klok moest ook nog eens een uur verzet worden, dus uiteindelijk was het half vijf (zomertijd) dat Boukje hier de deur uit ging. :) Ik heb mijn ponsenboekje uitgebreid met mijn quickutzstansjes. Nu heb ik een mooi overzicht. Verder heb ik drie layouts gemaakt, waarvan ik er twee kan laten zien. De andere kan ik donderdag pas showen.

De eerste layout is gemaakt n.a.v. een online crop op het SNN forum. Daar had Marian een sketch geplaatst. Ik vond de sketch erg leuk en ben er gisteravond mee aan de slag gegaan (met mijn nieuwe Crate papier). Ik vind 'm wel erg druk (voor mijn doen):






Daarna nog een layout gemaakt waarin de journaling de boventoon voert. Verder is hij erg eenvoudig gebleven en daarom vind ik 'm juist zo mooi. Julian kwam vorige maand thuis met een zelfgemaakte ketting van piepschuim en die droeg hij later op zijn hoofd. Ik vond hem er een beetje uitzien als Julius Caesar, vandaar de titel:




Tenslotte sluit ik af met een sneakje... Hou op donderdag 1 april het Scrapdelight Blog in de gaten, want dan staat er iets leuks te gebeuren!!!



12

Lief en puur

Gisteren weer eens lekker gescrapt. Het was weer speedscrapavond op het Scrapdelight Forum en Tamara had een errug leuke sketch uitgezocht. De sketch is van Valerie Salmon en je kunt 'm hier vinden. Voor mijn uitwerking heb ik een foto uit de 'oude doos' gehaald. Ik word heel blij van deze foto. Dat koppie van Julian onder dat vaatdoekje... heerlijk! Er komt nog een verborgen journaling bij. Ik wil graag iets opschrijven over het huidige politieke klimaat en over mijn wens voor Julian: dat hij nog maar heel lang zo mooi, lief en puur mag blijven. En dat hij (als hij ouder is), leeft in een wereld waar mensen respect voor elkaar hebben en niet meer geconfronteerd hoeft te worden met personen die dingen als een 'kopvoddentax' bedenken...




11

CHA nieuws

Een paar weken geleden waren de meiden van Scrapdelight een weekend bij mij te gast en we hebben heerlijk gescrapt. Michelle was toen net terug van de CHA en ze had het nieuwe papier mee voor de DT-leden. Die kregen de opdracht om daar zoveel mogelijk mooie layouts en projecten te maken. Nou... dat is gelukt! De nieuwe Scrapdelight Extra is HIER te vinden. Laat je inspireren!!! :) Ik mocht ook een paar projecten maken met papier van Jillibean Soup en Prima Marketing. Hieronder mijn uitwerkingen:











15

Een bijzonder kaartje...

Deze afbeelding heb ik zelf gemaakt. Tijdens het weekendje hebben we ook een bezoekje gebracht aan Art Journey in Sleen. Wat een leuke winkel is dat! Een echt stempelwalhalla! Ik heb daar een Penscore blokje gekocht. Dat kun je verwarmen met je heattool en dan kun je het op een voorwerp drukken en de afdruk van dat voorwerp blijft dan in het blokje staan. Zó leuk!!! We waren al in het hele huis aan het zoeken naar leuke materialen (rieten stoelen, plastic cirkelvormen, groffe muren). Als je precies wilt weten hoe het principe werkt, klik dan HIER. Op een gegeven moment viel mijn oog op het houtsnijwerkje op de schoorsteen. Het is een afbeelding van een tweeling (het sterrenbeeld van Arjan) en het is gemaakt door Arjan's vader. Het heeft echt emotionele waarde, want de vader van Arjan is 7 jaar geleden overleden... Ik heb van dat houtsnijwerkje een stempel gemaakt en ik heb een afdruk met de kaart gemaakt. Het is misschien niet het mooiste kaartje wat ik ooit gemaakt heb, maar wel het meest bijzondere exemplaar... Arjan was er dan ook erg blij mee. Het staat nu naast het houtsnijwerkje op de schoorsteenmantel...



TFL!

Back to Top