16

Ultiem

Zo, dat is weer een tijd geleden! Het begint een beetje afgezaagd te klinken, maar ik heb het erg druk gehad...
Even het belangrijkste nieuws in een notendop: ik heb gesolliciteerd in Drachten... en ik ben aangenomen!!! Helemaal geweldig! Nu kan ik op de fiets naar mijn werk. Wat een luxe! Na de zomervakantie begin ik aan deze nieuwe uitdaging.

Verder erg druk geweest met werken: na de vakantie ben ik op werkweek geweest naar Krakau. Dat was helemaal geweldig: wat een gave stad! We zijn ook naar Auschwitz geweest... erg indrukwekkend!

De eindexamentijd is weer aangebroken, dus ik heb weer lekker veel nagekeken. Maar... nu heb ik alles klaar en kan ik eindelijk gaan genieten van iets meer vrije tijd!

Ik ben in blijde verwachting van een nestje jonge poesjes... Zo leuk! Als het allemaal goed gaat, krijgt Bartje volgende week haar eerste kittens... ik ga natuurlijk heel veel foto's maken. Dus wat dat betreft moet het helemaal goedkomen met de inspiratie!

Scrappen is nog steeds geen belangrijk onderdeel van mijn leven momenteel. Twee weken geleden heb ik samen met twee scrapvriendinnen genoten van een scrapweekend. Dat was meteen nadat ik terugkwam uit Krakau. Het was helemaal super, maar ik heb niet echt veel gedaan: één layout gemaakt. Ik hoop dat mijn zin en inspiratie snel weer terug komt.

En dan moet ik natuurlijk nog even showen wat ik gemaakt heb. We hebben een foto gemaakt van ons drietjes en we hebben alledrie een layout met deze foto gemaakt. Dit is de mijne:

Detailfoto's:


De layout van Corina kunnen jullie HIER bekijken. De layout van Morag is nog niet helemaal klaar...

Zo, dat was het weer voor nu. Fijn weekend allemaal!!!


Back to Top