8

You make life so sweet

Nou... ik ben lekker bezig! Haha, bijna elke dag een nieuw berichtje... Dat zal de opstartkoorts wel zijn. Gisteravond ben ik bezig geweest op mijn scrapzolder. Alles heeft een nieuw plekje gekregen en ik heb heel veel opgeruimd. Nu is er eindelijk ook plaats voor mijn laptop en printer. Wel zo handig om alles bij elkaar te hebben. :)

Toen alles dan eindelijk opgeruimd was, heb ik nog even een kaartje gemaakt. Heb wat zitten stoeien met mijn Spellbinders en Martha Stewart ponsen. Het kaartje is voor Arjan, omdat hij zich even niet zo lekker voelt... Het is overigens een dubbele kaart geworden.

8 reacties:

Lenet zei

Wat een leuk kaartje ,gave pons.

Yvette zei

Je bent lekker bezig, zoveel aan het posten, hihi. Nu volhouden he ;) Je kaartje is erg leuk, wat een schtaje die aardbei! hihi.
Groetjes!

Wendy zei

Je bent goed bezig zeg.
Mooie kaart daar is Arjan vast blij mee.

Groetjes Wendy

* Daniëlle * zei

Hey, wat leuk, toch weer aan de blog? ;-)
Mooie, strakke blogindeling zeg! En mooie projectjes staan erop.

Fijne dagen!

Groetjes, Daniëlle

* Daniëlle * zei

Oh, ik zie dat ik in je lijstje sta. Zal jouw blog ook linken op die van mij. Hahaha.

Ingen zei

Heel goed om te horen dat je weer rust en geluk gevonden hebt. Ik zag als het een en ander aan foto's op je LO's die wezen op een nieuw liefde :D Leuk!

Hier alles zijn gangetje. Jort zit in groep drie en vind het heerlijk dat hij leert lezen. Robert verloor begin van dit jaar zijn baan maar vond een maand later gelukkig al een andere baan. Over mijn baan bestaat al anderhalf jaar onzekerheid en het zit ernaar uit dat het nog wel even onzeker blijft dus ook eigenlijk daar geen nieuw. (ik kan me er niet meer druk over maken) Scrappen en kaarten maken zijn nog steeds mijn grootste hobbies en ik ben ook met fotografie bezig.

Dora zei

Ik vind m erg geslaagd helemaal als je weet op welk tijdstip deze gemaakt is;)
En ik zal ook jou even linken, leuk dat je mijn blog erbij hebt staan, dank je wel!
En hele fijne dagen!

Sandra1968 zei

Een mooie strakke kaart. En hopelijk voelt Arjan zich gauw weer beter.

Back to Top