14

BOM en SJS

Jaja, deze post wemelt van de afko's... ;) Gisteravond ben ik heerlijk aan de scrap geweest op zolder. Ik had er ook zo'n zin in! Ik ben begonnen met BOM (Book of Me). Ik heb een tijdje nagedacht over het formaat en ik wilde graag eens anders dan anders... Dus ik heb een A5-ordner gekocht met hoesjes en ik ben aan de slag gegaan met het uiterlijk van de ordner. Ik heb wederom mijn Jillibean Soup papier gebruikt. Wat een geweldige lijn is dat zeg... ik zal binnenkort nog maar eens een stapel inslaan. Heerlijk al die strakke lijnen en stippen.

De opdrachten komen eens per twee weken via het Scrappen Noord Nederland forum. Het eerste woord was Ik. Het is nog even wennen om op A5 te scrappen, maar ik ben er redelijk tevreden mee. Ondanks dat het papier eigenlijk helemaal niet zo bij mij past (ik kan niks met Basic Grey), vind ik 'm toch wel helemaal Charlotte... Op de achterkant van de layout staat de journaling. De hoesjes zijn redelijk strak, dus ik kan niet met hele dikke embellishments werken. Maar de Swarovskisteentjes kunnen er gemakkelijk in. Dat scheelt een stuk... geen layout zonder steentjes! ;) (BTW: ik ben echt heeeeeeel blij met mijn nieuwe hotfix-applicator!!!)



Ik heb ook de eerste opdrachtenkaart voor Scrap je Slank gemaakt. Ik werk niet met layouts, maar met kaarten (voor in mijn afvalbak). Voor opdracht 1 moest je aangeven waarom je wilt afvallen. Ik denk dat de journaling genoeg zegt... ;)







Tot zover deze post, binnenkort meer... :)

14 reacties:

Angelique zei

Owww maar dit ziet er al heel erg mooi uit zeg, super geworden je album en eerste lootje,

liefs Angelique xxx

ScrapEnjoy zei

Charlotte....wat een leuk idee en je begin ziet er al heel leuk uit....ik vind het papier wel erg leuk hoor.
Succes met de rest, ik zal steeds ff loeren.

groetjes Lilian

Wendy zei

Mooie Bom heb je gemaakt ziet er heel mooi uit.

Je 1e opdrachten kaartje voor je afvalbak is erg leuk geworden.

Groetjes Wendy

Mariska W. zei

Super mooie Bom Charlotte.. eerste lo ook helemaal geweldig !

Anoniem zei

Wauw Charlotte dat ziet er weer gaaf uit!

Liefs, Janneke X

Manon zei

wow wat zit dat er gezellig uit zeg!
Leuke kleuren. En knap hoor om een bom te maken. Ik zou niet weten war ik moet beginnen.

Leuke kaart ook!

Groetjes Manon

Unknown zei

Zowel je BOM als je SJS zien er goed uit! Ik wens je heel veel succes met afvallen en inderdaad met de grootste uitdaging: het eraf houden.

Ingrid Danvers zei

Je BOM ziet er goed uit. Leuk met het Jillibean Soup papier. Die Soup Staples zijn ook mijn favoriet. En ik kan - net als jij - ook niks met BG, maar je LO is toch erg geslaagd. Je SJS kaart is ook leuk.

xoxo

NicoleJ zei

Ik vind je BOM echt heel erg mooi worden, zowel de buitenkant (dat jillibean soup is geweldig he..... ik heb er ook veel te veel van gekocht) en ik vind je eerste pagina heel mooi! Geweldig hoe je dat BG papier hebt gebruikt!

Klaske zei

Ziet er leuk uit dat BOM... Ik heb besloten niet mee te doen, maar zo nu en dan eens een opdrachtje mee te pikken voor een lootje ofzo...

Heb jij dat ook met dat Basic grey papier? Ik heb het ook liggen, 1 miniboekje meegemaakt, maar kan er niet heel lekker mee uit de voeten.

En ja, wel veel toevalligheden gister ;-)

Groetjes
Klaske

Sandra1968 zei

Je BOM en SJS zien er beide erg leuk uit. Veel succes met de volgende opdrachten :-)

Dora zei

Je lo is erg leuk zo, en ook een leuk formaat, je sjs kaartje is erg mooi, maar je journaling doet 't 'm echt...om even in de afko's te blijven;) ga door meid!

Wendy Schoonhoven zei

Wat een leuke kaart is dit zeg, heerlijk die frisse kleurtjes. De journaling had die van mij kunnen zijn, alleen is het voor mij 5 jaar geleden dat ik zoveel afgevallen was. Nogmaals veel succes, het is je al eens gelukt, het lukt je nu weer!! Groetjes, Wendy.

Anoniem zei

He Charlotte, goed om je weer te hebben gevonden en weer te kunnen lezen over je leven. Zo te zien gaat het goed en ben je weer lekker op de rit. ik vind je "boekjes" prachtig. Mag ik vragen welk lettertype je hebt gebruikt voor de afvalbak?
Gr, Barbara

Back to Top