6

Speedscrap & Verrassingsuitdaging combi

Gisteravond heb ik weer meegedaan met de speedscrap op het Scrapdelight Forum. Ik begon alleen te laat (22:00 uur), omdat ik eerst nog toetsen moest nakijken. Er ging van alles mis, maar uiteindelijk heb ik de kaart afgekregen. Ik heb de speedscrap gecombineerd met de verrassingsuitdaging op het Scrappen Noord Nederland forum. Mijn uitdaging was om een kaart te maken met de volgende 'eisen':

- hoofdkleur paars
- ponsen
- knopen
- twee afdrukjes

Nou... dat was nog best een uitdaging, want ik heb welgeteld 2 vellen paars papier in huis! Ik gebruik eigenlijk nooit paars, terwijl ik het best een mooie kleur vind. Anyway, dit is het resultaat:cardstock: Colorcore, papier: Jillibean Soup, pons: Martha Stewart, Journaling stempel: Prima Marketing, & stempel: Autumn Leaves (Antique Handdrawn), knoopjes: Making Memories, scrappersfloss: Karen Foster

Tot slot wil ik jullie nog even wijzen op een paar leuke acties van Scrapdelight. Als je volger wordt van het Scrapdelight blog, kun je leuke prijzen winnen. Tevens wordt er deze week elke dag een nieuwe techniek besproken... meer dan de moeite waard om even een kijkje te nemen dus! ;)

6 reacties:

Dora zei

Nou meid ik vind m helemaal gaaf, super!

Boukje zei

Juist leuk zo'n uitdaging waar je bijna geen papier voor hebt! Goed gelukt, leuk die dubbele ponsrand!
Groetjes Boukje.

Miranda zei

Mooie kaart zeg!!!

Sandra1968 zei

Een hele leuke kaart!
En ook een hele mooie paarse kleur.
Groetjes, Sandra

Els zei

Erg leuk kaartje en prachtig deze kleuren. Leuk zo'n uitdaging.
Groetjes van Els

Angelique zei

Het genoegen was wederzijds en de volgende keer zullen we zeker eerder komen en dus dichterbij zitten ;-).

Grtjes Angelique

Back to Top