4

Twee sneakjes en een award

Wat is zo'n lang weekend toch heerlijk!!! Ik heb de afgelopen week lekker gescrapt, maar de uitwerkingen kan ik jullie nog niet helemaal laten zien. Zaterdag wordt de laatste inspiratiechallenge geplaatst op het SD blog. Ik kan je aanraden om er af en toe een kijkje te nemen (volger worden is natuurlijk nog beter!), want er komen regelmatig prachtige layouts/projecten van het DT langs. Nog één nachtje slapen en dan komt de nieuwe challenge online... en hij is weer leuk!!! Hier een sneak van mijn layout:


Ik heb ook meegedaan aan de secret scraplift op het Scrapdelight Forum. De kaart is voor iemand die het even niet zo makkelijk heeft. Ik hoop natuurlijk dat ze hem mooi vindt... Hier alvast een sneak (als de rest klaar is, laat ik de hele kaart natuurlijk nog even zien):


Ik sluit af met een award. Die kreeg ik van Wilma en Ellen. Heel erg bedankt meiden! Ik ben er blij mee. :) Nu is het de bedoeling dat ik 'm doorgeef... ik heb besloten om het dit keer dicht bij huis te houden en ik geef mijn award aan drie Friese scrapgenootjes: Klaske (wat mij betreft de koningin van 'Clean and Simple'... check haar blog maar!), Wiebine (haar stijl sluit behoorlijk aan bij de mijne en volgens mij houden we van dezelfde kleuren) en Wendy (die zich steeds meer op de vintagestijl aan het storten is).


4 reacties:

Manon zei

leuke sneakjes meid!
Ik ben benieuwd naar het gehele resultaat.
En de sd blog is geweldig!
Groetjes Manon

Dora zei

Erg leuke sneakjes ben benieuwd! En gefeliciteerd met je award!

Klaske zei

Ikke? Queen of clean & simple??? Dankje... * bloos*

Wiebine zei

Hé, dank je wel Charlotte, helemaal leuk !
groetjes,
Wiebine

Back to Top