12

Drie layouts

Hallo allemaal,

Ik heb weer een aantal layouts die ik met jullie wil delen. Het was de afgelopen weken zo warm, dat ik even geen zin had om ze op mijn blog te zetten. Maar nu is het me dan eindelijk gelukt... ;)

De eerste layout is er één met een foto uit de 'oude doos'. Ik vind het nog steeds een geweldige foto! Het is niet mijn gewoonte om Engelse titels te gebruiken, maar deze vond ik zó goed... daar kon geen Nederlandse titel tegenop! ;) Ik heb me laten inspireren door een layout uit een oude Scrapbook Trends.Gebruikte materialen: cardstock: American Crafts, papier & journalingcard: Oktober Afternoon - Farm Fresh & Basic Grey - Nook and Pantry, rub-ons: Fancy Pants - Double Alpha's, Quickutz: Dragonfly 4x8 alphabet, inkt: Cats Eyes Chestnut Roan, foam, pen.

Voor de drie dingen challenge van deze maand heb ik de volgende layout gemaakt. De bloem heb ik zelfgemaakt met behulp van aquarelkrijt, wit cardstock en uitgestanste bloemen. Hou het SD Blog in de gaten voor een tutorial...


Gebruikte materialen: cardstock: American Crafts & Bo Bunny Ocean Dot & Bazzill Kraft, rub-ons: Fancy Pants - Double Alpha's, pons: EK Succes Slim Edger Bubbles, metalen tab: Making Memories, My Paper World: Gloss Gel Transparant, kant, stickerrandje.

Tenslotte mijn layout van de Secret Scraplift op het Scrapdelight Forum. Ik heb gebruik gemaakt van restjes papier. Het is zo leuk om af en toe die bak in te duiken en mooie, oude lijnen tegen te komen! In dit geval is het mijn favoriete merk, Scenic Route, geworden.Gebruikte materialen: cardstock: American Crafts & Bo Bunny, papier: Scenic Route, pons: Martha Stewart Classic Stars, letterstickers: My Little Shoebox, Quickutz: Rockstar Alphabet, studs, pen, inkt.

Zo... dat was het voor nu. Ik wil jullie tenslotte nog even voorstellen aan ons nieuwe huisgenootje: Bartje. Ze is nu 6 1/2 week oud en woont sinds donderdag bij ons... zó lief! De eerstvolgende layouts zullen dus in het teken staan van de poes. ;)


12 reacties:

Jetty zei

wat een prachtige lo's Charlotte. En Bartje, liefffffffff

Wendy zei

Wat een mooie layout's heb je gemaakt en wat een schattige foto van Bartje wat een schatje.

Groetjes Wendy

Jackie zei

Je layouts zijn echt weer stuk voor stuk geweldig...


En Bartje is echt een scheetje..
Heel veel plezier met haar..

Klaske zei

mooie LO's!!! En die tutorial hou ik in de gaten! Ben erg benieuwd naar die blommekes.

Kom idd maar snel eens langs!

Fijne schoolvakantie iig!

xxx

Milnie zei

Mooi Lotjes weer Charlotte, vind die 1e foto echt helemaal te gek met al die babies op een rijtje! En Bartje is echt een dotje, geniet maar lekker van elkaar!

liefs

Lenet zei

prachtige lay outs weer. en Bartje is uber cute!! Wat een pluizig schatje!!

Dora zei

Wat een pracht lay outs...leuk!
En je nieuwe bewoner wat een schatje!

marjan zei

Ik wilde je lootje even wat groter bekijken;)
Wat een lieve foto...en een prachtige LO heb je ervan gemaakt!
Erg leuk die titel en dan de border ook met dat fruit :)

jannekevanveen zei

Hoi Charlotte,

je LO's zijn mooi geworden hoor super en wat een lief katje snoezig kopje,als je er ooit van af wil....gr Janneke

Tinklestar zei

Wat heb je prachtige dingen gemaakt Charlotte! Vooral de bovenste vind ik heel leuk bedacht, wat een mooie foto ook!
En wat is jullie katje toch een schatje...

Marja zei

Oke, mijn berichtje is niet geplaatst.
Nog maar een keer..........
Je hebt mooie LO's gemaakt. Vooral de eerste is zo leuk met al die bouncing baby's. De laatste LO is lekker eenvoudig en erg mooi. De bloem op de tweede is prachtig en ik had al ooit een keer een tutorial daarvoor gezien.
Je hebt het heel mooi gemaakt.

Daffie Online zei

ooooooooooooh die beebie layout!
is superleuk!!

En die met het ochtendritueel vind ik ook prachtig :-)

Lekker bezig skatje!

Back to Top