8

Als de kat van huis is...

... dansen de scrappers op tafel. Het was een productief weekend... ik had het rijk voor mij alleen (Julian bij zijn vader en Arjan in Rusland), dus ik heb het er even lekker van genomen. Gisteren eerst even samen met Boukje bij de open dag van De Duif in Leeuwarden geweest. Dat was erg leuk. Wendy gaf een leuke make 'n take en ik heb een paar meiden van het SNN forum ontmoet (Boukje en Chaja). Natuurlijk heb ik ook de nodige spulletjes gekocht (o.a. de Butterfly Pop-up pons van Martha Stewart). Toen we thuiskwamen hebben we tot diep in de nacht gescrapt. We waren zo lekker bezig, dat we de tijd vergaten. De klok moest ook nog eens een uur verzet worden, dus uiteindelijk was het half vijf (zomertijd) dat Boukje hier de deur uit ging. :) Ik heb mijn ponsenboekje uitgebreid met mijn quickutzstansjes. Nu heb ik een mooi overzicht. Verder heb ik drie layouts gemaakt, waarvan ik er twee kan laten zien. De andere kan ik donderdag pas showen.

De eerste layout is gemaakt n.a.v. een online crop op het SNN forum. Daar had Marian een sketch geplaatst. Ik vond de sketch erg leuk en ben er gisteravond mee aan de slag gegaan (met mijn nieuwe Crate papier). Ik vind 'm wel erg druk (voor mijn doen):


Daarna nog een layout gemaakt waarin de journaling de boventoon voert. Verder is hij erg eenvoudig gebleven en daarom vind ik 'm juist zo mooi. Julian kwam vorige maand thuis met een zelfgemaakte ketting van piepschuim en die droeg hij later op zijn hoofd. Ik vond hem er een beetje uitzien als Julius Caesar, vandaar de titel:
Tenslotte sluit ik af met een sneakje... Hou op donderdag 1 april het Scrapdelight Blog in de gaten, want dan staat er iets leuks te gebeuren!!!8 reacties:

Klaske zei

jee, wat supergaaf deze beide LO's... De bovenste is mss druk voor jou doen, maar ik vind m wel erg mooi!

en die van Julian is ook erg gaaf... meer heeft deze lo niet nodig

xxx

Wiebine zei

Erg leuk zijn ze geworden Charlotte en prachtig papier he Crate Paper, heb ik gister bij de Duif gekocht. Jammer dat ik je daar niet heb gezien. De volgende keer ga ik ook op middag, heb je net even wat meer tijd.
groetjes,
Wiebine

Boukje zei

Het was leuk je te ontmoeten bij de Duif! Mooie LO, leuk die foto van Julian met zijn kroon :)
Groetjes Boukje.

Sandra1968 zei

Beide LO's vind ik heel erg leuk. Het Crate papier is inderdaad heel mooi en de foto van Julian is super :-)
Groetjes, Sandra

* Daniëlle * zei

Leuke layouts heb je gemaakt. Dus je bent vast aan het oefenen voor de nachtelijke scrapuurtjes tijdens het komende scrapweekend? ;-) Hahaha.

Dora zei

Mooi mooi en nog eens mooi, en top de journaling!

Wendy zei

Wat een mooie lo's heb je gemaakt
Beide heel verschillend maar erg mooi.

Groetjes Wendy

EllenD zei

Vind beide lo's super!! Vind die bovenste helemaal niet zo druk hoor, maar gewoon erg mooi!! Ze kloppen allebei helemaal!!

Back to Top