15

Een bijzonder kaartje...

Deze afbeelding heb ik zelf gemaakt. Tijdens het weekendje hebben we ook een bezoekje gebracht aan Art Journey in Sleen. Wat een leuke winkel is dat! Een echt stempelwalhalla! Ik heb daar een Penscore blokje gekocht. Dat kun je verwarmen met je heattool en dan kun je het op een voorwerp drukken en de afdruk van dat voorwerp blijft dan in het blokje staan. Zó leuk!!! We waren al in het hele huis aan het zoeken naar leuke materialen (rieten stoelen, plastic cirkelvormen, groffe muren). Als je precies wilt weten hoe het principe werkt, klik dan HIER. Op een gegeven moment viel mijn oog op het houtsnijwerkje op de schoorsteen. Het is een afbeelding van een tweeling (het sterrenbeeld van Arjan) en het is gemaakt door Arjan's vader. Het heeft echt emotionele waarde, want de vader van Arjan is 7 jaar geleden overleden... Ik heb van dat houtsnijwerkje een stempel gemaakt en ik heb een afdruk met de kaart gemaakt. Het is misschien niet het mooiste kaartje wat ik ooit gemaakt heb, maar wel het meest bijzondere exemplaar... Arjan was er dan ook erg blij mee. Het staat nu naast het houtsnijwerkje op de schoorsteenmantel...TFL!

15 reacties:

Jan zei

WHOW! Ik weet niet of ik het helemaal begrijp, maar ga het zeker eens bekijken! ik vind je kaartje helemaal mooi, kan me voorstellen dat deze heel speciaal is!!!!
Erg mooi !!!

Miranda zei

Oh, sorry dat was niet Jan maar Miranda! LOL

Wiebine zei

Prachtig kaartje ! met een hele mooie herinnering. Zo'n blokje heb ik trouwens ook nog eens gekocht, nog nooit gebruikt overigens, misschien moet ik hem ook eens ga uitproberen.
fijn weekend,
Wiebine

Maureen zei

Wat ontzettend leuk en apart!

Greetz,
Maureen.

Janneke zei

Wat ontzettend mooi Charlotte ;0)

Janneke Xo

Dora zei

IK vind het erg orgineel en zeker speciaal, soms zegt dat zoveel meer!

Lenet zei

Heel leuk!!!

Ingen zei

Leuk idee dat je zo allerlei dingen kunt omzetten in een afbeelding!

Wendy zei

Wat een leuke kaart

Groetjes wendy

Sandra1968 zei

Leuke kaart en juist door de speciale waarde die je er aan hecht.

Martha zei

Wat prachtig en vooral heel speciaal!!

Kitty zei

Persoonlijker kan niet, heel mooi!

Hanneke van der Linde zei

Ik vind 'm super, en wat speciaal zeg...

Klaske zei

Mooi!

Zeker met zo'n betekenis erachter!!!

xxx

* Daniëlle * zei

Dat is wel een heel bijzonder kaartje dan!
Zo'n blokje heb ik ook nog liggen, nooit gebruikt...

Back to Top